Fără categorie

Ponta, „Nici nu ştii, cât de mic începi să fii …”

Ponta, cuvântul tău = un zero barat

Silviu Sergiu scria ieri: Radu Tudor:”Cred ca ce se va intampla cu Viorel Hrebenciuc nu va fi deloc bine”. Ptiuuuu, contrazice-l daca poti!

Replica mea a fost: Nu Hrebe e problema, … , cat ne costa pe noi, prefacatoria cu datul afara a lui Ghita ???

Uite si raspunsul:

Ponta ieri i-a penalizat pe cei care au vorbit despre candidatura viitorului presedinte al PSD. El a decis ca  ”…, în ultimele 24 ore au fost atacuri de imagine la o pare din colegii de la conducerea partidului. Șova, Vanghelie, Ghiță, se vor suspenda din toate funcțiile pe care le au în partid. E foarte clar că există slăbiciuni de imagine. Sunt colegii noștri dar trebuie să își asume responsabilitatea și sunt suspendați din toate funcțiile din partid … Vreau ca PSD să fie în continuare cel mai disciplinat, ordonat și responsabil partid din țară. Este extrem de important ce se întâmplă cu partidul meu și viitorul partidului și cu soarta oamenilor care ne-au votat. Cei care greșesc plătesc, iar toți ceilalți se concentreză pe ce avem de făcut în continuare”.

Cat a valorat decizia de ieri s-a vazut azi:

Ghita a  spus la Romania TV: „Toţi am respectat decizia de la Orăştie până când am văzut-o nerespectată de alţi colegi din partid. Din moment ce acest subiect a fost clasat ieri (marţi – n.r.), am considerat că decizia de la Orăştie este deschisă în faţa tuturor membrilor de partid. (…) N-are sens să facem pe măicuţele. S-ar putea să candideze Viorel Hrebenciuc cu Dan Şova, să facă dânşii tandem. Am avut o discutie lunga seara trecuta cu dl Dragnea. Am cantarit bine evenimentele care au avut loc la partid. Pentru ca astfel de discutii au aparut in spatiul public, impreuna cu domnul Dragnea, am hotarat ca, dupa ce Victor Ponta va ajunge presedintele Romaniei, la Congresul partidului, ce va avea loc foarte rapid, ne vom depune candidatura. Dl. Dragnea ca presedinte al partidului, eu la functia de presedinte executiv”.
Dragnea a confirmat: „Daca ma voi hotari sa candidez, o voi face in echipa cu Sebastian Ghita”.

Dacă nici cei din partid nu-l mai ascultă şi mai ales nu-l mai vor, CUM VA AJUNGE Ponta PREŞEDINTE?

Simplu, dorinţa de a se scăpa de el din partid este aşa de mare, încât vor face tot posibilul (Ghiţă pătrunde după fiecare portiţă în colaborare cu antenele şi B1), ba chiar şi imposibilul (aici expert este Dragnea) să îl pună preşedinte.

Români aduceti-va aminte:  

„Mai bine haimana decat tradator

Mai bine huligan decat dictator

Mai bine golan decat activist

Mai bine MORT decat comunist”

Români treziți-vă:

Mai bine cinstit decat mitoman!

Mai bine european decat rusoman!

Mai bine un OM CU MINTE

Decat unul car’ ne minte!

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s